NB! Vi har byttet adresse til: Albums gate 9, 3016 Drammen, for kart klikk her.


Bedriftsmassasje

Optimus-klinikken kan tilby avtaler med bedrifter for massasje/behandling på arbeidsstedet samt i klinikkens lokaler.

Massasje i bedrifter har blitt godkjent som "forebyggende helsetiltak" og er skattefritt for brukeren. Det medfører også fradragsberettigelse for bedriften.

Her er et regnestykke som eksempel:

"Sykefraværet i en bedrift, med la oss si 50 ansatte, som har et årlig sykefravær på 10% koster ca. kr. 3,4 millioner årlig. Reduseres sykefraværet til 1% koster dette kr. 340000 årlig.

Bedriftsmassasje kostnad: Ved å tilby 2 behandlinger pr. måned à 30 minutter til alle ansatte, er sykefraværskostnaden ned i kr 480000 årlig.

kr. 3 400 000 kostnad ved 10% sykefravær

  • kr. 340 000 kostnad ved 1% sykefravær
    = kr. 3 060 000 sparte midler ved 9% reduksjon i sykefravær

  • kr. 470 000 bedriftsmassasje kostnad
    = kr. 2 590 000 sparte midler hvis sykefraværet går ned til 1%"

Arbeidssituasjonen i de fleste bedrifter gir muskelspenninger og plager. Disse plagene medfører i værste fall et fravær fra jobb grunnet for store smerter. Dette fraværet kan vi gjøre noe med. Flere bedrifter vi jobber med kan rapportere uteblivelse av fravær ved muskel- og skjelett-lidelser grunnet arbeidssituasjonen.

Våre terapeuter er også personlige trenere og kan arrangere kurs, foredrag og personlige trener timer for å lære personalet hva de kan gjøre for å bli sterke nok til å håndtere arbeidsoppgavene bedre.

Vi skreddersyr opplegget for dere og samarbeider med Elixia treningssenter i Drammen hvor vi kan øve på forskjellige øvelser som gir kroppen styrke nok for hverdagens utfordringer.

Referanse

”Vi i Kanfa er opptatt av trivsel, vi er opptatt av at de ansatte har en hverdag som er utfordrende og som fordrer produksjon og kreativitet. Hos oss er det krevende å jobbe, og som i alle andre bedrifter er det kostbart når produksjonen stopper opp grunnet fravær.

Muskel og skjelett problemer er noe vi har jobbet lenge med å bli kvitt, i den grad det er mulig, og det har vi forsøkt gjennom å tilby trening og aktivisering til de ansatte. Allikevel ser vi at noen sliter med forskjellige plager, og dette ville vi til livs.

I 2010 engasjerte vi innehaver av Optimus-klinikken, Pål P. Børresen, for å se om det kunne hjelpe å behandle de ansatte inntil en gang i uken. Vi så fort at det ble et populært tiltak med massasje på jobb. De ansatte har benyttet seg av tilbudet, og de har vært flinke til å gi sin massasje time til de som kanskje måtte trenge det mer. Det har blitt en del av kulturen å ”gi” hverandre god helse.

Per i dag er det ikke fravær grunnet muskel og skjelettlidelser, det er økt trivsel og følelsen av å bli sett av både ledelse og kolleger har ført til bedre samhold og lojalitet. Som terapeut klarer Pål å identifisere og behandle de som har behov, og samarbeidet med ledelsen er en viktig faktor for vår suksess. Dette er en tjeneste vi ønsker å beholde i teamet for å ha det så trivelig vi kan på jobb.”

– Aslak Hjelde – CEO Kanfa Group

Optimal service, Optimal behandling, Optimalt resultat

Bestill time

Optimus-klinikken

Albums gate 9
3016 Drammen
Google Maps link

post@optimus-klinikken.no

Tlf: 47 77 91 00

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 17:00
Onsdag: 12:00 - 20:00
Lørdag: etter avtale

Kart

Vår nettside benytter cookies. Vite mer?
Les mer under personopplysninger.

GREIT